Ongeveer vijf jaar geleden openden wij de deuren aan de Wibautstraat en hebben hier heel al wat partijen en mensen hun voet over de drempel gezet. Van een relatief jong bedrijf zijn wij uitgegroeid tot een zaak met vakmanschap en kennis waar smaak en eerlijkheid onze kernwaardes zijn. Het keuken-, bar- en serviceteam werken nauw samen om voor jou weer een avondje uit zonder zorgen in te vullen.

1.5 meter (C)ommunity.

In die negen weken die er zijn verstreken hebben wij absoluut niet stil gezeten en de handen in een geslagen. Van binnen verven tot een nieuw terras ontwikkelen, banken beitsen en een heel nieuw menu. En niet te ontbreken, hoe gaan wij terug naar normaal met de voorgeschreven regels?

Voorop staat dat men moet reserveren. Zonder reservering geen plekje op ons terras of binnen.

Vooralsnog is er een maximum van 30 personen toegestaan in het pand en hebben wij het zo ingericht dat er een looproute is. Gelukkig is het niet helemaal kaal en staat onze C Kitchen centraal in het restaurant. Het hart van de zaak met de Chef’s table aan de voeten. Acht stoelen per kant hebben nu plaats gemaakt voor 4 stoelen per kant. Persoonlijk, veilig en professioneel.