Wie verlangt er niet stiekem terug naar nog één keer een (te) gekke avond in de Jimmy? Tijdens het closing weekend van Table for 2 zorgt Restaurant C voor een nostalgische “yet sophisticated” avond in de Jimmy Woo met niemand minder dan KLUUN als openings-act.

Restaurant C X closing act at Jimmy Woo.

6 gangen chefs menu X 6 gangen cocktails

Denk je aan de Jimmy Woo, dan denk je aan cocktails. Denk je aan cocktails, dan denk je aan restaurant C. Denk je aan restaurant C, dan denk je aan Bar C. Denk je aan Bar C, dan denk je aan Milos en dat dacht The Food line-up dus ook. ‍

Een kans om de Jimmy Woo voor een weekend over te nemen, die laten wij niet schieten. We gaan all-out met een 6 gangen chefs menu en 6 bijpassende cocktails.

Taking a trip back to memory lane?!

Tijdens het closing weekend van Table for 2 nemen wij de Jimmy Woo over en nemen we je mee “on a trip down memory lane”. Dit hele weekend is de chocolade lava en met confetti over je oester temper je je quarantaine knaldrang met verrukkelijk eten onder de flashing lights van de Jimmy Woo dansvloer.

Onze bar manager (én winnaar van de prestigieuze Bacardi Legacy competition) Milos Stanisic serveert een 6-gangen cocktail pairing bij de fantastische gerechten van onze chef Arnout van der Kolk. Dit beloven legendarische avonden te worden! De crew van de Jimmy staat zelf achter de DJ booth en maakt er een avond van om nooit meer te vergeten!

Als kers op de taart hebben wij onze vrienden van Nightwriters gevraagd wat meer klasse te geven aan de openingsavond en hebben dan ook een nightwriters-sessie gepland met niemand minder dan KLUUN… (alleen op de vrijdag avond)