HET LAATSTE MENU.

“Wij noemen het, The Closing Act”.

We vallen maar meteen met de deur in huis, C gaat stoppen. Na vijf jaar C hebben wij besloten per 20 december onze deuren te sluiten.

Het aflopen half jaar hebben wij veel geleerd. De kwetsbaarheid van onze branche werd heel duidelijk. Wij hebben ons met het restaurant altijd begeven op het hoogste service niveau en dat betekende veel zakelijke gasten en een focus op de mooiste diner ervaring. Met het wegblijven van de zakelijke gast en de uitdagende periode die nog voor ons ligt hebben wij daarom besloten een andere exploitatievorm te kiezen welke zich beter leent voor een all-day functie. Hiermee stopt restaurant C en zullen wij op korte termijn bekend maken welke invulling wij aan ons restaurant gaan geven.

CLOSING ACT.

De afgelopen jaren hebben wij een grote groep met vaste gasten weten op te bouwen. Mensen die fan geworden zijn van ons restaurant en waarvan wij een groot deel als onze eigen vrienden zijn gaan beschouwen. Van ‘first date’ bij C en het trouwfeest 3 jaar later, tot aan aangekondigde zwangerschappen, huwelijksaanzoeken, verjaardagen, promoties, wij hebben alle ups en downs samen met u als onze gast meegemaakt. Hiervoor willen wij onze dankbaarheid tonen en vieren wij de laatste 3 maanden C met een fantastisch menu bestaande uit het mooiste uit de afgelopen jaren. Wij noemen het onze ‘Closing Act’.

CHEFS MENU

De ‘Closing Act’ vertaalt zich in een 6- of 8-gangen menu van chef Arnout van der Kolk. Klassiekers die niet mogen ontbreken in het menu zijn uiteraard de steak tartaar met truffel en zwezerik en de lam met bagna cauda en bottarga.

Ook op het gebied van dranken halen wij ook de beste paarden van stal. Restaurant manager Martijn van Steijn trekt de mooiste wijnen open voor een fantastisch wijnarrangement en bar manager Milos Stanisic heeft een spectaculair bijpassend cocktail arrangement ontwikkeld.

In verband met de aanvullende maatregelen die door het kabinet zijn aangekondigd is dit menu de komende drie weken te reserveren vanaf 19:00 uur. Wij hebben hier voor gekozen omdat wij u niet in shifts willen indelen en wellicht uw laatste ervaring bij C vroegtijdig moeten stopzetten. Dit is gewoon niet wie wij de laatste 3 maanden willen zijn en wat wij willen laten zien. Toch zullen wij wel meer moeten doen dan alleen het ‘Closing menu’. Daarom is er een 4 gangen menu te boeken vanaf 17:00 uur met een maximale eindtijd van 19:00 uur voor gasten die op zoek zijn naar een snelle maar kwalitatieve diner ervaring.

Bekijk het volledig menu met bijbehorende prijzen.

DE COUNTDOWN BEGINT

Op donderdag 1 oktober begint het aftellen naar onze laatste openingsdag welke op zondag 20 december zal zijn. In bijna drie maanden sluiten wij vijf onvergetelijke jaren af waarin wij ons temperaturen concept tot perfectie hebben ontwikkeld. Het ‘closing menu’ representeert het beste van C, is een eerbetoon aan het team en is onze dank voor uw komst. Wij kijken er naar uit u deze laatste maanden te verwelkomen.

Veel liefs van het hele team.

Arnout, Dennis, Yorrick, Jasper, Erik, Max, Justin, Astrid, Milos, George, Robin, Floor, Marajsa, Nuno, Martijn, Robin, Jill, Noor, Nino, Izaak, Nick, Michiel…

RESERVEREN

#closingact #closing #c #wibautstraat #celsius #amsterdam