Zoals u weet hebben wij besloten per 20 december onze deuren te sluiten om deze vervolgens op 8 januari weer te openen met een ander restaurant concept. De laatste 3 maanden van dit jaar hadden wij dan ook betiteld als onze “Closing Act”. Drie maanden lang zouden wij het beste van 5 jaar C presenteren. De beste gerechten, de lekkerste wijnen, de cocktailpairing van Milos. C, zoals C hoort te zijn.

Expliciet kozen wij ervoor in deze tweede lockdown geen take away menu aan te bieden. Ons (C)losing menu willen wij met alle liefde aan u serveren, maar liever niet in take away boxen en tasjes, maar persoonlijk, in ons restaurant, met zo veel als mogelijk liefde, toewijding en passie als wij maar kunnen geven. Maar is deze tijd ons nog gegund? Hoe lang gaat deze lockdown nog duren? Wij weten het oprecht niet.

Wat wij wel weten is dat wij ons culinaire avontuur niet op deze manier met u willen afsluiten. Daarom gaan wij iets bijzonders doen en starten wij vanaf maandag 2 november met ‘C at home’.

‘C at home’ is ons 6-gangen (C)losing menu door een van onze chefs bij u thuis bereid. U hoeft dus niet zelf aan de slag met ingewikkelde ‘do it yourself’ pakketten. U krijgt de service en kwaliteit welke wij bieden aan onze chefs table’s maar dan aan uw eigen keukentafel. Daarbij de warme service van ons bedienend personeel welke u volledig  zal ontzorgen, de tafel zal dekken, de kaarsjes zal aansteken, de wijn zal inschenken en zorgt dat het u aan niets kan ontbreken.

C at home is te bestellen voor een all-in prijs van €125,- p.p. en te boeken van 3 personen tot maximaal 6 personen. Het arrangement bestaat uit: Brood met dip, het 6 gangen (C)losing menu, bijpassend wijnarrangement, tafelwater, mastiek, tafeldecoratie, een van onze chefs en de liefde van een van onze bedieningsmedewerkers.

* Woont u buiten Amsterdam? Dan brengen wij in overleg aanvullende reiskosten in rekening.
** Heeft u een voedselallergie? Meld ons dit duidelijk vooraf. Wij zullen hier dan zo goed mogelijk rekening mee proberen te houden.

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@c.amsterdam.

Direct reserveren? Dat kan via: https://c.amsterdam/?ft-ticket=50224827

Liefs, team C.

#C #Cathome #chefstable
#closing #act
#dinner