BESTELLEN

Al driemaal nam online food magazine Foodini C Amsterdam over om samen met ons en vier andere restaurants een geweldig fijne zondag vol leuke mensen en heerlijke gerechten neer te zetten. De vierde editie zal niet bij ons in het restaurant plaats vinden maar gewoon lekker bij u thuis en wel op zondag 29 november. We hebben vijf geweldige restaurants bereidt gevonden om elk een “make at home” gerecht aan te leveren inclusief (video)instructies zodat iedereen met gemak een 5-gangen diner kunnen klaarmaken van vijf verschillende restaurants.

Het credo blijft hetzelfde; 5 gangen – 5 restaurants – voor 5 tientjes. In deze gekke tijden vonden wij het nog belangrijker om ook “offline” dingen te organiseren. Gelukkig waren vier andere restaurants dat heel snel met ons eens en zo is het allereerste Foodini Food Fest at Home geboren. Welke vijf?

Gang 1: Pompoen / Amandelcreme / Salieolie / Sinaasappel (Restaurant Wils)
Gang 2: Classic ceviche / chulpe mais / koriander / rode ui / citrus pica (Sjefietshe) 
Gang 3: 5 temperaturen van prei / zwarte knoflook / sambai (restaurant C) 
Gang 4: Geglaceerde kip / gekonfijte kip / paddenstoelen taart / shotje van kip (Vanderveen) 
Gang 5: Cassisbesjes / yoghurt crème / citroen-tijm / financier (restaurant Watergang) 

Het idee is als volgt: op zondag 29 november kan je tussen 12:00 en 16:00 het pakket oppikken. In het pakket vind je alle gangen inclusief instructies. Met makkelijke handelingen zet je thuis alle gangen zelf op tafel en geniet je van een bijzonder 5-gangen menu. Easy does it. En of je de gangen nu eet als een 5 gangen lunch zoals het event eigenlijk bedoelt is of als diner, dat moet je natuurlijk lekker zelf weten.

Het is verder mogelijk om het nog bijzonderder te maken met kaas van De Kaaskamer van Amsterdam of bijvoorbeeld een mooie fles wijn geselecteerd door de sommelier van C of een cocktail van C head-bartender en Bacardi Legacy winnaar Milos Stanisic.

De pakketten zijn beperkt in aantal (op=op) en vanaf NU verkrijgbaar via onderstaande link (selecteer zondag 29 november).

BESTELLEN